منبع تغذیه و عملکرد دوربین مداربسته
دوربینهای مداربسته معمولاً طوری ساخته میشوند که با ولتاژ 12 ولت DC کار کنند. از آنجایی که ولتاژ برق شهر 220 ولت AC است شما نیاز خواهید داشت تا از آداپتور یا منبع تغذیه برای تبدیل 220 به 12 استفاده کنید. منبع تغذیه 12 ولتی را براساس میزان آمپراژ آنها طبقهبندی میکنند. هرچه تعداد دوربینهای بیشتری داشته باشید به تعداد آداپتورهای بیشتر یا یک منبع با آمپراژ بالاتر نیاز دارید.
به صورت عمومی مصرف هر دوربین مداربسته را 1 آمپر در ولتاژ 12 ولت در نظر میگیرند (مصرف واقعی دوربین معمولاً به نصب این مقدار هم نمیرسد) بنابراین در صورت داشتن 5 دوربین شما به 5 آداپتور 1 آمپری یا یک منبع تغذیه 5 آمپری نیاز خواهید داشت. در صورتی که دوربین شما دارای چراغهای دید در شب پرقدرت است سعی کنید منبع تغذیه با آمپر بالاتری را در نظر بگیرید. آسیب دیدن منابع تغذیه در سیستمهای مداربسته بسیار رایج است. دلیل این امر معمولاً، انتخاب منابع بدون توجه به کیفیت آنها و یا با امپراژ پایینتر از استاندارد است. ولتاژ کار دوربینهای PTZZ معمولاً متفاوت از دوربینهای عادی است (معمولا 24 ولتی) و ممکن است دارای منبع تغذیه مجزا باشند.
یکی از نگرانیهای مهم مسئولان شبکه در مورد استفاده از دوربینهای تحت شبکه تأثیر آنها بر روی شبکه و کاهش سرعت آن است. چراکه به ویژه در دوربین رزولیشن بالا حجم زیادی از اطلاعات مربوط به دوربین باید در هر لحظه در شبکه جابهجا شود و با توجه به پهنای باند محدود شبکه این میتواند موجب ایجاد اختلال در شبکه نیز شود.
با این حال شبکههای گیگابایتی امروزی میتوانند به راحتی نصب این دوربینها را پشتیبانی کنند و در صورت ایجاد اختلال باید ظرفیت شبکه را افزایش داد. روش دیگر برای جلوگیری از ایجاد اختلال در شبکه استفاده از کابلهای داده و عدم نصب مستقیم دوربینها به شبکهاست به طوری که تصاویر دارای شبکه خاص خود در سیستم باشند.این مشکل هم اخیراً با استفاده از فرمتهای متفاوت فشرده سازی مانند (H.264/MPEG4،MJPEG) حل شده است و به راحتی تا بیش از 10 دوربین مگاپیکسلی در یک شبکه با سرعت 100Mb/s در کنار هم کار میکنند. به طور مثال شرکت Brickcom تایوان با استفاده از همین تکنولوژی موفق به ساخت دوربینهای تحت شبکه با فرم ریت 300 هم به صورت کابلی و هم به صورت وایرلس شده است.